Air Sale

LDPE - Indoor

Luchtdicht bouwen 

Versterkte, flexibele PE-folie voorzien van een hoogwaardige acrylaat belijming. De belijming draagt bij aan een belangrijke afdichtende functie d.m.v. zijn extreem hoge kleefkracht en hecht ook op oppervlakken met een lage oppervlakte spanning, zoals plastic buizen.

Deze tape is speciaal ontwikkeld voor het luchtdicht afdichten van doorvoeringen/penetraties in dampremmende foliën en PE-folie. Perfect voor indoor toepassingen bij schuine daken en bij uitstek geschikt voor ronde doorvoeringen, zoals (afvoer)buizen en kabels. Uitstekend verouderingsbestendig en voldoet aan de strenge eisen voor een permanente verlijming van luchtdichte lagen volgens DIN 4108-11.

B (mm)        60   

L (m)            25      

V.E.               12    

Overige afmetingen op aanvraag

Papier - Indoor

Handscheurbaar 

Sterke kraftpapier drager voorzien van een hoogwaardige acrylaat belijming. De belijming heeft een extreem hoge kleefkracht en biedt een betrouwbare verbinding. De kraftpapieren drager maakt de tape geschikt voor snelle en precieze applicatie over langere afstanden.

Deze tape is speciaal ontwikkeld voor het luchtdicht verbinden van overlappende dampremmende foliën in het interieur en voor luchtdichte aansluitingen op hout (kozijnen, panelen en deurposten) onder schuine daken. Goed handscheurbaar, snel toepasbaar en uitstekend verouderingsbestendig. Voldoet aan de strenge eisen voor een permanente verlijming van luchtdichte lagen volgens DIN 4108-11.

B (mm)        60   

L (m)            25      

V.E.               12    

Overige afmetingen op aanvraag

LDPE – UV-Outdoor

Luchtdicht bouwen

Versterkte, flexibele PE-folie voorzien van een hoogwaardige acrylaat belijming. De belijming heeft een extreem hoge kleefkracht en biedt een betrouwbare verbinding, zelfs bij jarenlange blootstelling aan UV.

Deze tape is speciaal ontwikkeld voor het verbinden van overlappingen van winddichte (fassade)doeken bij gevels en (dak)foliën bij schuine daken onder dakpannen. Tevens geschikt voor aansluitingen op kozijnen en deuren. Rekbaar, bestand tegen (tijdelijke) blootstelling van stromend regenwater, uitstekend weers-, verouderings- en UV-bestendig. Voldoet aan de strenge eisen voor een permanente verlijming van luchtdichte lagen volgens DIN 4108-11.

B (mm)        60   

L (m)            25      

V.E.               12    

Overige afmetingen op aanvraag