Krimpfolie

Krimpfolie op rol

Verpak uw goederen mooi en strak met onze krimpfolie

Krimpfolie is een transparante LDPE folie of Polyolefine folie die gebruikt wordt om materiaal te verpakken, Bij verhitting krimpt de folie netjes om de te verpakken goederen en vormt zo één mooi geheel.

Bestaat in een Polyolefine uitvoering dewelke eerder een presentatie verpakking is maar ook in een LDPE uitvoering dewelke een functionele verpakking vormt. Wordt geproduceerd als vlakfolie, gevouwen folie en buisfolie afhankelijk van de toepassing.

De brede keuze uit krimpfolie maakt het mogelijk om voor ieder product en op elke machine een optimaal resultaat te realiseren.De folie is glashelder, bi-axiaal geörienteerd en geschikt voor food en non-food toepassingen.

Afmetingen en verpakkingen:

Standaard dikte van 15 tot 200 mycron in een breedte van 10 cm tot 400 cm in LDPE of Polyolefine

LDPE krimphoezen

Verpak uw zware pallets permanent en robuust in met onze Krimphoezen

LDPE Krimphoezen worden gebruikt om zware pallets degelijk te kunnen verpakken. De hoezen bieden een optimale bescherming tegen weersomstandigheden die uw goederen kunnen beschadigen.

De hoezen worden geëxtrudeerd uit een LDPE folie dewelke 100% waterdicht is en hiermee houdt u uw goederen optimaal beschermd en kan u ze buiten stockeren. Door zijn dikte – ca 150 my – dienen deze hoezen als unitaire verpakking en moeten dus niet meer gewikkeld worden waardoor ze ook niet aan elkaar kleven – CLING.

Deze hoezen kan men krimpen d.m.v. een manueel krimptoestel op gas of via een krimptunnel.

Afmetingen en verpakking:

Standaard hoezen op palletmaat EURO, CP1, CP2 met een lengte van 1800 mm – ook verkrijgbaar op rol
Kunnen uiteraard op maat gemaakt worden afhankelijk van uw toepassing.