Noppenfolie

Noppenfolie

Bescherm uw goederen tijdens de verzending met onze bubbelfolie/noppenfolie 

Bubbelfolie of noppenfolie is een luchtkussenfolie die bestaat uit noppen, vandaar de naam noppenfolie, die gevormd zijn tussen twee of meer polyethyleenfoliën. Deze luchtnoppen van de noppenfolie verzekeren een maximale bescherming tijdens het verzenden van uw goederen.

Noppenfolie is één van de meest gebruikte verpakking- bescherming materialen. Dankzij de hoge beschermingswaarde en de flexibiliteit van noppenfolie is het voor vele toepassingen te gebruiken. Met name in de meubelindustrie, overige hout-bewerkende industrieën, verzending en verhuizingen wordt noppenfolie veelvuldig als verpakkingsmateriaal toegepast. Maar ook voor metaal en kunststof is de noppenfolie uitstekend toepasbaar.

 

Noppenfolie grote nop

Noppenfolie met grote noppen voor uiterst breekbare producten of isolatie van serres

Door zijn grote noppen zit er uiteraard meer lucht in dit type noppenfolie, hierdoor is de bufferzone veel groter dan gewone noppenfolie. Deze isolatie noppenfolie perfect geschikt voor isoleren van serre’s maar ook als winterafdekking van bv. uw vijver.

Deze speciale noppenfolie wordt ook gebruikt als thermische isolatie in de bouwindustrie en wordt hiervoor dus ook in een UV-stabiele uitvoering geproduceerd.

Hou met deze folie uw tuinhuis, planten, bomen of serre vorstvrij tijdens de wintermaanden.

Afmetingen en verpakking van de noppenfolie:

Standaard op rollen geleverd van 100 cm tot 450 cm breed met een lengte van 50 meter.

Noppenfolie Antistatisch

Met de antistatische noppenfolie verstuur je uw elektronicaproducten zonder enige zorgen de wereld in  

Bescherm uw technologische producten met onze noppenfolie Antistatisch en voorkom zo de kans op beschadigingen tijdens transport.

De antistatische noppenfolie is voorzien van een additief zodat deze geen statische electriciteit bevat en zo uw goederen niet kan beschadigen.
Wordt standaard in roze kleur voorzien met een dikte van 100 micron.

Afmetingen en verpakking van antistatische noppenfolie:

Standaard rollen van 50 cm tot 150 cm met een lengte van 100 Meter – ook vellen en zakken als maatwerk verkrijgbaar