Bouwfolie

Bouwfolie regeneraat

Bouwfolie is een LDPE folie die gebruikt wordt om onder de beton of chape te plaatsen en zo een dampscherm te verkrijgen. Door bouwfolie te gebruiken droogt de beton minder snel uit en vormt deze een mooi en stevig geheel. Dit type bouwfolie wordt gemaakt uit gerecycleerde materialen en is hierdoor dus zeer voordelig.

Uiteraard kan deze bouwfolie ook gebruikt worden om goederen of producten af te dekken of waterdicht te bewaren.  De bouwfolie heeft een zwarte kleur en is 100 % licht-, lucht- en waterdicht en kan ook UV-stabiel gemaakt worden.

SPECIFICATIES

Bouwfolie verkrijgbaar in diktes van 70 tot 200µ met een breedte van 1 tot 6 meter – rollengtes van 25, 50 of 100 Meter

Bouwfolie transparant

Bouwfolie is een LDPE folie die gebruikt wordt om onder de beton of chape te plaatsen en zo een dampscherm te verkrijgen. Door bouwfolie te gebruiken droogt de beton minder snel uit en vormt deze een mooi en stevig geheel.
Uiteraard kan deze bouwfolie ook gebruikt worden om dingen af te dekken, of waterdicht te bewaren.

De transparante bouwfolie heeft een transparante kleur en is hierdoor lichtdoorlatend, ideaal voor het afplakken van ramen of plaatsen waar het licht moet blijven binnenkomen.
Maar ook uw meubels kunnen gemakkelijk afgedekt worden met deze transparante afdekfolie.

Transparante bouwfolie is verkijgbaar in een licht gerycleerde versie alsook in een 100% zuivere LDPE uitvoering – superhelder.

NIEUW in het gamma bouwfolie: LDPE rasterfolie met bedrukking van rode rasters van 10cm.

SPECIFICATIES

Bouwfolie verkrijgbaar in diktes van 70 tot 200 my met een breedte van 1 tot 6 meter – rollengtes van 25, 50 of 100 Meter