Gaasband

Indoor

Meest verkocht in de stucadoorsbranche 

Kwalitatief hoogwaardig voegband vervaardigd van glasvezeldraden. Dit gaasband heeft een goed klevende waterbasis acrylaat belijming met een sterke weving en hoge treksterkte. Geschikt als wapeningsband voor het afdichten van naden/scheuren bij gipskarton- en gipsvezelplaten en het scheuroverbruggend herstellen van stucwerk bij muren en gipswanden.

B (mm)       48     96     

L (m)           90     90     

V.E.              24     12   

Overige afmetingen op aanvraag

FibaTape® Classic - Blauw

Originele FibaTape 

Kwalitatief hoogwaardig voegband vervaardigd van blauwe glasvezeldraden. Dit gaasband heeft een goed klevende waterbasis acrylaat belijming met een sterke weving en hoge treksterkte. Geschikt als wapeningsband voor het afdichten van naden/scheuren bij gipskarton- en gipsvezelplaten en het scheuroverbruggend herstellen van stucwerk bij muren en gipswanden.

B (mm)       48    100

L (m)           90      90   

V.E.              24      12   

Overige afmetingen op aanvraag

FibaTape® Perfect Finish - Wit

Ultra dun

Kwalitatief hoogwaardig voegband vervaardigd van glasvezeldraden. Dit gaasband heeft een goed klevende waterbasis acrylaat belijming met een sterke weving en hoge treksterkte. Perfect Finish is tot wel 33% dunner dan de conventionele glasvezeltapes. Hierdoor kan een besparing tot wel 25% worden behaald op de te smeren materialen. Geschikt als wapeningsband voor het afdichten van naden/scheuren bij gipskarton- en gipsvezelplaten.

B (mm)       48    

L (m)           90      

V.E.              12        

Overige afmetingen op aanvraag

FibaTape® Xtreme - Oranje

Extreme kleefkracht 

Kwalitatief hoogwaardig voegband vervaardigd van oranje glasvezeldraden. Dit gaasband heeft een nieuwe hard klevende waterbasis acrylaat belijming met een extra hoge aanvangskleefkracht. Verwerkbaar bij temperaturen van 5 °C tot 35 °C en in vochtige ruimtes tot 60% RH. Specifiek ontwikkeld voor vochtige ruimtes. Geschikt als wapeningsband voor het afdichten van naden/scheuren bij gipskarton- en gipsvezelplaten.

B (mm)       48    

L (m)           90      

V.E.              12        

Overige afmetingen op aanvraag

FibaTape® Mold-X - Groen

Anti schimmel

Kwalitatief hoogwaardig voegband met een goed klevende waterbasis acrylaat belijming, een sterke weving en hoge treksterkte. Dit gaasband is specifiek ontwikkeld voor natte ruimtes waar schimmelvorming mogelijk is. De speciale coating en lijmsamenstelling zorgen ervoor dat er geen schimmelvorming kan optreden. Geschikt als wapeningsband voor het afdichten van naden/scheuren bij vochtwerende gipskarton- en gipsvezelplaten.

B (mm)       48    

L (m)           90      

V.E.              12        

Overige afmetingen op aanvraag

FibaTape® Cement Board

Alkali bestendig 

Kwalitatief hoogwaardig en alkalibestendig voegband vervaardigd van grijze glasvezeldraden. Dit gaasband heeft een goed klevende waterbasis acrylaat belijming met een sterke, vinyl gecoate weving en hoge treksterkte. Geschikt als wapeningsband voor het afdichten van naden/scheuren bij cementplaten en het scheuroverbruggend herstellen van cementtoepassingen zowel binnen als buiten. Bestand tegen schimmel en meeldauw en ideaal voor gebruik in badkamers en keukens.

B (mm)       48    100

L (m)           45      45   

V.E.              12      6   

Overige afmetingen op aanvraag

TT-AR - 118 g/m²

Niet zelfklevend – wapeningsgaas

Een product bestaande uit glasvezeldraden die in lengte- en breedte richting op knooppunten samengebonden zijn d.m.v. weving en doorweving. Hierdoor is dit type gaas sterk en toch soepel. Deze wapeningsgaas is alkalibestendig en geschikt als wapening voor het scheuroverbruggend herstellen van stuc- en constructiewerk, zowel binnen als buiten.

Maaswijdte 4,1 mm x 4,1 mm

 

B (mm)      10       25      50     100   

L (m)         100    100    100    100      

V.E.              1          1        1        1       

Overige afmetingen op aanvraag

TT-AR - 110 g/m²

Niet zelfklevend – wapeningsgaas

Een product bestaande uit glasvezeldraden die in lengte- en breedte richting op knooppunten samengebonden zijn d.m.v. weving en doorweving. Hierdoor is dit type gaas sterk en toch soepel. Deze wapeningsgaas is alkalibestendig en geschikt als wapening voor het scheur overbruggend herstellen van stuc- en constructiewerk, zowel binnen als buiten. 

Maaswijdte 10 mm x 10 mm

B (mm)       100    

L (m)            10      

V.E.                1       

Overige afmetingen op aanvraag

FibaFuse® Non Woven

Volgens TBA richtlijn 3.3

Een papierloze, matte verbindingsstrook voor gipsplaat verbindingen/afwerking en voor reparatie van scheuren bij wanden en plafonds. Uitstekende mechanische eigenschappen en eenvoudig verwerkbaar bij gecompliceerde gebogen vormen. Geschikt als wapeningsband voor het afdichten van naden bij gipskarton- en gipsvezelplaten, bij binnenhoeken tussen gipsplaten en voor de voegafwerking van plafonds.

B (mm)       50    

L (m)           25         

V.E.              48     

Overige afmetingen op aanvraag

Niet zelfklevende voegband - Papier

Volgens TBA richtlijn 3.3

Voorgevouwen geperforeerd papier met verdunde kanten. Eenvoudig in het gebruik en op lengte te maken d.m.v. een mes of schaar. Geschikt als wapeningsband voor het afdichten van naden bij gipskarton- en gipsvezelplaten, bij binnenhoeken tussen gipsplaten, bij aansluitingen van bekledingsplaten en voor de voegafwerking van plafonds.

B (mm)      76       

L (m)          50       

V.E.              8              

Overige afmetingen op aanvraag

Niet zelfklevende metal-cornerband

Flexibel – Staal

Een samengesteld product van geperforeerd papier voorzien van twee gegalvaniseerde stalen strippen. Eenvoudig in het gebruik en op lengte te maken d.m.v. een blikschaar. Geschikt voor het verstevigen van stucwerk op binnen- en buitenhoeken. Per rol verpakt in dispenserdoos.

B (mm)        50

L (m)            30      

V.E.               10       

Overige afmetingen op aanvraag